Balla David profileTermészet szeretetem, már egészen gyerekkoromtól hozzám köthető. Édesanyámmal gyerekkoromban rendszeresen jártam a környékbeli erdőhöz és  tóhoz, ahol sokat tanultam annak flóra és faunájáról. A saját kertünkben is gyakran tevékenykedtem, játék helyett sem okozott gondot, a kertfenntartásban való segítség.

Édesapám víz-gáz-fűtés szerelő, de inkább ezermesternek mondanám. Őt is aktív pihenéssel töltötte el, hogy a házban vagy akörül mindig valami maradandót alkosson. Az új dolgok sem rettentették vissza soha. Mindig azon gondolkozott, ha valami újat alkotott, hogyan tudja Ő maga megcsinálni. Talán a természet szeretetem és Apukám fáradhatatlan barkácsolását látva is tudatosult bennem, hogy a kertépítéssel kiélhetem ezek utáni vonzalmamat.

Tanulmányaimat a budapesti Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskola, (3 éves) parképítő és parkfenntartó technikumán végeztem. Az iskolában szerzett elméleti és gyakorlati tudásomat tovább kamatoztattam kertépítés és kertfenntartással kapcsolatos ágazatok kivitelezésével. Ezt követően hoztam létre 2009-ben kertészeti tevékenységekkel foglalkozó vállalkozásomat, amelyben teljes kőrű, kertkozmetikát vállalunk.

Csapatunk magasan szakképzett dinamikus és lelkes fiatalokból áll. Kreativitásunk és szaktudásunk garancia arra, hogy az általunk megépített kert, hosszú évekig a használóinak kikapcsolódást és örömöt fog szolgálni.

Kis vállalkozásunk céljának tekintjük, hogy olyan hosszú távú és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyben a megrendelő, egyéni elképzeléseinek is eleget tegyünk.

Vállalkozóként célom továbbá megtartani, hogy bár évről-évre egyre több megkeresésünk van kertépítésre, a munkától való függés ne menjen a számomra legfontosabb, Kedvesem és két Kislányom kapcsolatának rovására.

Balla Dávid

 

Miért írok le minden munkát ilyen részletesen?

 

1. Szeretnénk hitelesek maradni azzal, hogy a munkafolyamatok megtekintése közben eldöntheti, mennyire dolgozunk precízen. Mennyi mindenre kell odafigyelni, hogy a végeredmény egy szép, szemet gyönyörködtető kert legyen.

2. Betekintést kaphat arról, hogy egy kert a kezdetektől mennyi munkafolyamaton esik át?

3. Láthatja, hogy fontosnak tartjuk a referencia munkákat, így megbizonyosodhat arról, hogy Önnek is olyan kertet szeretnénk építeni, amivel mindenketten büszkélkedhetünk.

4. Fejben tud kalkulálni egy nagyságrendi összeggel, így még a megkeresésünk előtt eldöntheti, hogy egy-egy kert megépítése,....- már csak a felhasznált anyagokat figyelembe véve - .... mennyibe is kerülhet?

5. ...aki pedig érez magában elég ambíciót egy szép kert megépítéséhez, úgy honlapunkon való böngészés közben sok-sok információt találhat a kertépítés lépéseihez.

Az alábbi sorok alapján Ön eldöntheti, hogy saját maga vág-e neki a kertépítés tudományának, vagy ezzel inkább Minket szeretne megkérni.

Amennyiben úgy dönt, hogy kertje szépítését olyan szakemberekre bízná, akik az Ön maximális elégedettségét tartják szem előtt, úgy keressen fel bennünket és Mi igyekszünk, hogy az Ön kertjéből, a lehető legjobbat kihozzuk.


 

 

Rólunk mondták!

Kertepites Szentendre small 1

"Régóta kerestünk megfelelő kertépítő partnert, amikor rátaláltunk a Kertkozmetika gyönyörű referencia munkáira. Ingyenesen jöttek ki felmérni és részletesen feltérképezték a terepet.

Ajánlatuk pontos, egyszerű,
könnyen kezelhető és mégis teljeskörű volt.

A munkavégzésük is ehhez illeszkedett. Pontosak voltak, hatékonyak és segítőkészek. A tikkasztó nyári forróság ellenére minden nap, szinte pihenés nélkül, építették a kertet.

A munkakapcsolat végig közvetlen volt, elfogadták az igényeket és
sokszor tanácsot adtak. A végeredmény magáért beszél, ahogy a fiatal kivitelező csapat ígérte, végül mi is bekerülhettünk a gyönyörű referenciák
közé.

A jó munkakapcsolatra tekintettel továbbiakban is számítunk
kertfenntartó munkájukra.

 

szentendrei Megrendelő"

 

Kertépítés Ecseren 

"Tavaly tavasszal eldöntöttük, hogy profi szakembert bízunk meg kertünk rendbe- és csinosabbá tételével, így három kertépítő cégtől kértünk be ajánlatot. A kapott tervek közül Dávidé fogott meg minket igazán, ezt szerettük volna viszont látni a kertünkben mindennap.

Ha néhány jelzővel kellene jellemeznünk a KertKozmetika csapatát, azok a következők lennének: rugalmas, lelkiismeretes, kreatív, hozzáértő, igényes. Ehhez hozzájön még, hogy a munkák az elejétől kezdve kellemes, baráti hangulatban folytak. Az eredmény pedig önmagáért beszél! :)

Egy kedves vélemény egy környékbelitől: "Ez a legszebb kert az utcában; ha nekem ilyen kertem lenne, én lennék az utcában a legbüszkébb!" És azok vagyunk, valóban! :) A kertünk télen-nyáron gyönyörű, nagyon sok örömöt ad, és a heti egyszeri fűnyíráson kívül szinte semmit nem kell érte tennünk! Csak ülünk, csodáljuk és élvezzük! :)

Úgy érezzük, nem is alakulhatott volna jobban ez a projekt, minthogy Dávidék építik meg a kertünket. Olyannyira, hogy el is döntöttük, idén tavasszal a kerítés előtti, utcai részt szeretnénk megcsináltatni - természetesen szintén Dávidékkal!

Nagyon köszönünk mindent!!! :)"
Timi, Gábor & Zora

 

Kertépítés 17. kerület (Rákoskeresztúr)

"Szeretném megköszönni az elképzeléseinket is felül múló álom megvalósítását. A gondos tervezést a gyors munka követte. Napok alatt a tüskés, mohás előkertünk a házunk legszebb részévé vált.

Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek vagyunk. Gyermekeinkkel együtt gyönyörködünk a kertünkben ami nem csak esztétikus hanem biztonságos is immár. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy nagyon nehéz megbízható, korrekt, jóindulatú szakembereket találni.

Szívből tudom ajánlani azoknak akik nem szeretnének csalódni Dávidot és a kis csapatát! Már nagyon várjuk a hátsó kertünk átváltoztatását! Ötletünk még nincs de szakembereink már vannak.

 

Köszönjük a kertet:

Bence, Boti, Kati és István"

 

Kertépítés II. kerület (pesthidegkút)

"A KertKozmetika fiatal csapata az építkezés után maradt romos területből olyan idilli kertet varázsolt nekünk, melyet a gyerekektől a felnőttekig, az egész család imád.

A gyönyörű kert jelentősen megnövelte életterünket, és a kertészeink precíz és gyors munkájának köszönhetően mondhatjuk el, hogy végre teljes lett otthonunk. A képek önmagukért beszélnek.

Mindenkinek jó szívvel ajánljuk Dávidot és munkatársait!"

 

dr.S.Ákos

 

Kertépítés XVI. kerület (Árpádföld)

"Sokáig kerestem kertépítőt, s Dávidékban nem csalódtam. Csodálatos kertet hoztak létre, minden nap élvezi és örömmel használja az egész család!

Precíz, megbízható, szakmailag hozzáértő csapat, látszik, hogy szeretik a munkájukat! Teljes mértékben azt kaptam, amire számítottam, beleértve az előre becsült költségeket is."

 

Bőczén Patrik

 

Szolgáltatást vállalunk

Szolgáltatási terület