Rólam

 • Bemutatkozás

   

  Balla David profileTermészet szeretetem, már egészen gyerekkoromtól hozzám köthető. Édesanyámmal gyerekkoromban rendszeresen jártam a környékbeli erdőhöz és  tóhoz, ahol sokat tanultam annak flóra és faunájáról. A saját kertünkben is gyakran tevékenykedtem, játék helyett sem okozott gondot, a kertfenntartásban való segítség.

  Édesapám víz-gáz-fűtés szerelő, de inkább ezermesternek mondanám. Őt is aktív pihenéssel töltötte el, hogy a házban vagy akörül mindig valami maradandót alkosson. Az új dolgok sem rettentették vissza soha. Mindig azon gondolkozott, ha valami újat alkotott, hogyan tudja Ő maga megcsinálni. Talán a természet szeretetem és Apukám fáradhatatlan barkácsolását látva is tudatosult bennem, hogy a kertépítéssel kiélhetem ezek utáni vonzalmamat.

  Tanulmányaimat a budapesti Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskola, (3 éves) parképítő és parkfenntartó technikumán végeztem. Az iskolában szerzett elméleti és gyakorlati tudásomat tovább kamatoztattam kertépítés és kertfenntartással kapcsolatos ágazatok kivitelezésével. Ezt követően hoztam létre 2009-ben kertészeti tevékenységekkel foglalkozó vállalkozásomat, amelyben teljes kőrű, kertkozmetikát vállalunk.

  Csapatunk magasan szakképzett dinamikus és lelkes fiatalokból áll. Kreativitásunk és szaktudásunk garancia arra, hogy az általunk megépített kert, hosszú évekig a használóinak kikapcsolódást és örömöt fog szolgálni.

  Kis vállalkozásunk céljának tekintjük, hogy olyan hosszú távú és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyben a megrendelő, egyéni elképzeléseinek is eleget tegyünk.

  Vállalkozóként célom továbbá megtartani, hogy bár évről-évre egyre több megkeresésünk van kertépítésre, a munkától való függés ne menjen a számomra legfontosabb, Kedvesem és két Kislányom kapcsolatának rovására.

  Balla Dávid

   

  Miért írok le minden munkát ilyen részletesen?

   

  1. Szeretnénk hitelesek maradni azzal, hogy a munkafolyamatok mergtekintése közben eldöntheti, mennyire dolgozunk precízen. Mennyi mindenre kell odafigyelni, hogy a végeredmény egy szép, szemet gyönyörködtető kert legyen.

  2. Betekintést kaphat arról, hogy egy kert a kezdetektől mennyi munkafolyamaton esik át?

  3. Láthatja, hogy fontosnak tartjuk a referencia munkákat, így megbizonyosodhat arról, hogy Önnek is olyan kertet szeretnénk építeni, amivel mindenketten büszkélkedhetünk.

  4. Fejben tud kalkulálni egy nagyságrendi összeggel, így még a megkeresésünk előtt eldöntheti, hogy egy-egy kert megépítése,....- már csak a felhasznált anyagokat figyelembe véve -.... mennyibe is kerülhet?

  5....aki pedig érez magában elég ambíciót egy szép kert megépítéséhez, úgy honlapunkon való böngészés közben sok-sok információt találhat a kertépítés lépéseihez.

  Az alábbi sorok alapján Ön eldöntheti, hogy saját maga vág-e neki a kertépítés tudományának, vagy ezzel inkább Minket szeretne megkérni.

  Amennyiben úgy dönt, hogy kertje szépítését olyan szakemberekre bízná, akik az Ön maximális elégedettségét tartják szem előtt, úgy keressen fel bennünket és Mi igyekszünk, hogy az Ön kertjéből, a lehető legjobbat kihozzuk.


   

   

Szolgáltatást vállalunk

Szolgáltatási terület

Fűmag, műtrágya katalógus